VYPREDANÉ - Toto skvelé víno je zložené z 65% révou Sangiovese, zvyšných 35% pripadá na Cabernet Sauvignon. Hrozno fermentuje na šupkách po dobu 20 dní pri teplote okolo 28°C.
Následné zrenie v dubových sudoch typu barrique zabralo 18-20 mesiacov, ďalších 6 mesiacov strávilo vo fľaši. Výsledné víno má tmavú a trblietavú rubínovú farbu.
Vôňa je plná, intenzívna a harmonická. V chuti je víno suché a robustné s predlženým dojmom na podnebí. Skvele sa hodí k mäsovým pokrmom a zrelým syrom.
VYPREDANÉ - Toto skvelé víno je zložené z 65% révou Sangiovese, zvyšných 35% pripadá na Cabernet Sauvignon. Hrozno fermentuje na šupkách po dobu 20 dní pri teplote okolo 28°C.
Následné zrenie v dubových sudoch typu barrique zabralo 18-20 mesiacov, ďalších 6 mesiacov strávilo vo fľaši. Výsledné víno má tmavú a trblietavú rubínovú farbu.
Vôňa je plná, intenzívna a harmonická. V chuti je víno suché a robustné s predlženým dojmom na podnebí. Skvele sa hodí k mäsovým pokrmom a zrelým syrom.
Castello di Querceto ( kaštieľ Dúbrava ) a krajina okolo, sú miesta plné histórie a stredovekej atmosféry. Zámok sa stal strategickým strážnym bodom na ceste Via Cassia Imperiale, jednej z najdôležitejších rímskych ciest, vybudovanej cisárom Adrianom v roku 123 n.l.
V súčasnosti stráži poklady okolitých vinohradov a olivových hájov, rozprestierajúcich sa pozdĺž údolia rieky Dudda od priesmyku Sudame smerom k Lucolene a Monte San Michele.
Zámok pochádza z obdobia Lombardie, a stále si zachováva stredoveký tvar s dlhým telom v tvare “L” a vežou s cimburím typu Guelph v strede prednej časti. Bol postavený v XVI. storočí a po zničení pôvodnej budovy požiarom a delostrelectvom počas jednej z mnohých miestnych vojen na konci storočia.
Zbúrané boli aj domy v okolí hradu a ochranné múry. Zostala iba časť múru čeliaca údoliu, ktorá stále podporuje novú budovu. Počas stavby bol hrad v majetku rodiny Canigiani, neskôr ju kúpila rodina Pitti, ktorá zámok dlho využíval ako letné sídlo.