Cabernet Sauvignon Kaiken Ultra - 50% vína dozrievalo 8 mesiacov v amerických dubových sudoch. Po jemnej filtrácii si zachovalo pôvodnú arómu a chuť. Hlboká rubínovočervená farba, typická pre odrodu Cabernet Sauvignon. Príjemná vôňa po čiernej baze a višniach.
Už teraz elegantné víno so sľubným zrecím potenciálom min. 10 rokov. Mimoriadne vhodné k chuťovo výrazným úpravám jahňaciny a brav čoviny. Doporučená dekantácia 1 hodinu pred podávaním. Ideálna teplota pri podávaní je 18-20 ˚C.
Cabernet Sauvignon Kaiken Ultra - 50% vína dozrievalo 8 mesiacov v amerických dubových sudoch. Po jemnej filtrácii si zachovalo pôvodnú arómu a chuť. Hlboká rubínovočervená farba, typická pre odrodu Cabernet Sauvignon. Príjemná vôňa po čiernej baze a višniach.
Už teraz elegantné víno so sľubným zrecím potenciálom min. 10 rokov. Mimoriadne vhodné k chuťovo výrazným úpravám jahňaciny a brav čoviny. Doporučená dekantácia 1 hodinu pred podávaním. Ideálna teplota pri podávaní je 18-20 ˚C.
Boli to práve krásne argentínske vína, ktoré pritiahli skúseného vinára Aurelia Montesa do Mendozy. Po dôkladnom výbere sa rozhodol pre hrozno výnimočnej kvality z oblasti Mendoza okolie Maipú, Cruz de Piedra, Ugarteche, Agrelo a údolia rieky Uco.
Pre výrobu vín Kaiken rozhodol používať odrody, ktoré najviac vystihujú charakter Argentíny – Malbec a Cabernet Sauvignon. V prvom produkčnom roku /2002/ boli dosiahnuté skvelé výsledky v kategórií vín Kaiken Reserva.
O rok neskôr boli na trh uvedené vína kategórie Kaiken Ultra v obidvoch odrodách, Malbec aj Cabernet Sauvignon.