Na výrobu tohto vína bolo použité ručne zbierané hrozno z najlepších rodinných vinohradov z oblasti Rioja Alavesa. Víno z odrôd Tempranillo, Maturana a Graciano dozrievalo vo francúzskych a amerických 225 litrových dubových sudoch po dobu 24 mesiacov.
Hlboká višňovo červená farba s temným červeným okrajom. Komplexná vôna predstavuje tmavé zavárané ovocie, balzamiko s náznakom kakaa a karamelu s príjemným začlenením korenistých a kvetinových tónov.
Toto elegantné víno je veľmi dobre vyvážené, ktorého chuť je podporená hodvábnymi tanínmi s dlhým záverom. Víno s veľkým potenciálom dozrievania je vhodné k zverine, pečenému mäsu alebo k tvrdým syrom. Podávame pri teplote 16-18°C.
Na výrobu tohto vína bolo použité ručne zbierané hrozno z najlepších rodinných vinohradov z oblasti Rioja Alavesa. Víno z odrôd Tempranillo, Maturana a Graciano dozrievalo vo francúzskych a amerických 225 litrových dubových sudoch po dobu 24 mesiacov.
Hlboká višňovo červená farba s temným červeným okrajom. Komplexná vôna predstavuje tmavé zavárané ovocie, balzamiko s náznakom kakaa a karamelu s príjemným začlenením korenistých a kvetinových tónov.
Toto elegantné víno je veľmi dobre vyvážené, ktorého chuť je podporená hodvábnymi tanínmi s dlhým záverom. Víno s veľkým potenciálom dozrievania je vhodné k zverine, pečenému mäsu alebo k tvrdým syrom. Podávame pri teplote 16-18°C.