Pinot Noir - Víno svetločervenej farby, s impozantnou vôňou ovocnej zamatovosti, s tónmi najmä ostružiny maliny, černice a moruše, s noblesnými podtónmi kôstkového ovocia, jesenného lístia, čierneho korenia a zvodnej ovocnej sladkosti.
V chuti je víno príťažlivo komplexne ovocné, s pôsobivo pevnými trieslovinami a dlhou dochuťou.
Odporúčame podávať:
k rôznym úpravám hydinového alebo jahňacieho mäsa, najlepšie k pečenému bažantovi alebo holubovi s plnkou z foie gras alebo kačacím prsiam na mede a glazírovanou mrkvou a taktiež k zrelým bielym a tvrdým syrom.
Pinot Noir - Víno svetločervenej farby, s impozantnou vôňou ovocnej zamatovosti, s tónmi najmä ostružiny maliny, černice a moruše, s noblesnými podtónmi kôstkového ovocia, jesenného lístia, čierneho korenia a zvodnej ovocnej sladkosti.
V chuti je víno príťažlivo komplexne ovocné, s pôsobivo pevnými trieslovinami a dlhou dochuťou.
Odporúčame podávať:
k rôznym úpravám hydinového alebo jahňacieho mäsa, najlepšie k pečenému bažantovi alebo holubovi s plnkou z foie gras alebo kačacím prsiam na mede a glazírovanou mrkvou a taktiež k zrelým bielym a tvrdým syrom.