Rulandské šedé - Víno žltej farby zlatistého odtieňa, s príťažlivou ovocnou vôňou tropického ovocia, najmä liči a vyzretých ringlôt a s lahodnou medovou arómou. V chuti je víno bohato medovo-ovocné, s ovocnosťou najmä zrelej marhule, s pikantnosťou a elegantnou ovocno-korenistou dochuťou.
Odporúčame podávať:
Víno odporúčame podávať pri teplote 10 – 12 °C k rôznym úpravám morských živočíchov s výraznou chuťou, najlepšie k sépii a kalamárom grilovaným na drevenom uhlí, k rizotu zo sépií s rozmarínom, ďalej k prírodnej úprave lososa a teľacieho mäsa a k bielym syrom.
Rulandské šedé - Víno žltej farby zlatistého odtieňa, s príťažlivou ovocnou vôňou tropického ovocia, najmä liči a vyzretých ringlôt a s lahodnou medovou arómou. V chuti je víno bohato medovo-ovocné, s ovocnosťou najmä zrelej marhule, s pikantnosťou a elegantnou ovocno-korenistou dochuťou.
Odporúčame podávať:
Víno odporúčame podávať pri teplote 10 – 12 °C k rôznym úpravám morských živočíchov s výraznou chuťou, najlepšie k sépii a kalamárom grilovaným na drevenom uhlí, k rizotu zo sépií s rozmarínom, ďalej k prírodnej úprave lososa a teľacieho mäsa a k bielym syrom.