Posledné kusy v predaji ... Odrody Hron, Váh, Rimava, Rudava, tzv. „modré rieky“ patria medzi slovenské novošľachtence, ktoré vyšľachtila Dorota Pospíšilová. Víno tmavorubínovej farby a komplexnej podmanivej vône čiernych ríbezlí a tmavého lesného ovocia, najmä čučoriedok a černíc, obohatenej o tóny grafitu, tabaku, kávy a borievky.
Chuť vína prekypuje zamatovou bohatosťou, s ovocnosťou tmavého bobuľového ovocia, delikátnou korenistosťou, úžasnými ovocno-koňakovými tónmi, vynikajúcou štruktúrou kyselín a tanínov a skvelou dochuťou.
Vin De Terroir: Víno, ktoré je vyrobené z hrozna pochádzajúceho len z jedinej polohy, čo zaručuje vínu jeho nezameniteľnú, jedinečnú a typickú charakteristiku.
Odporúčame podávať:
po dekantácii v časovom odstupe minimálne 1 hodiny v kalichoch o objeme 500-700 ml pri teplote 16 – 18 °C.
Posledné kusy v predaji ... Odrody Hron, Váh, Rimava, Rudava, tzv. „modré rieky“ patria medzi slovenské novošľachtence, ktoré vyšľachtila Dorota Pospíšilová. Víno tmavorubínovej farby a komplexnej podmanivej vône čiernych ríbezlí a tmavého lesného ovocia, najmä čučoriedok a černíc, obohatenej o tóny grafitu, tabaku, kávy a borievky.
Chuť vína prekypuje zamatovou bohatosťou, s ovocnosťou tmavého bobuľového ovocia, delikátnou korenistosťou, úžasnými ovocno-koňakovými tónmi, vynikajúcou štruktúrou kyselín a tanínov a skvelou dochuťou.
Vin De Terroir: Víno, ktoré je vyrobené z hrozna pochádzajúceho len z jedinej polohy, čo zaručuje vínu jeho nezameniteľnú, jedinečnú a typickú charakteristiku.
Odporúčame podávať:
po dekantácii v časovom odstupe minimálne 1 hodiny v kalichoch o objeme 500-700 ml pri teplote 16 – 18 °C.