Stredne perzistenetné víno s jemnými tanínmi, typický kabernet z oblasti Mendoza. Koncentrácia vôní a chutí po višniach, červenom ovocí, vanilke, káve a korení. Vhodné ku konzumácii aj na archiváciu až do 5 rokov.
60% tohto cuveé Cabernetu Sauvignon (90%) a Malbecu ( 5%) dozrievalo 8 mesiacov v amerických dubových sudoch, čo sa prejavilo koncentráciou vôní a chutí po višniach, červenom ovocí, vanilke, káve a korení. Silné víno s jemnými tanínmi, typický kabernet z oblasti Mendoza. Vhodné ku konzumácii aj na skladovanie do 5 rokov. Doporučená dekantácia min. 15 minút pred podávaním. Doporučená teplota 16-18 C.
Stredne perzistenetné víno s jemnými tanínmi, typický kabernet z oblasti Mendoza. Koncentrácia vôní a chutí po višniach, červenom ovocí, vanilke, káve a korení. Vhodné ku konzumácii aj na archiváciu až do 5 rokov.
60% tohto cuveé Cabernetu Sauvignon (90%) a Malbecu ( 5%) dozrievalo 8 mesiacov v amerických dubových sudoch, čo sa prejavilo koncentráciou vôní a chutí po višniach, červenom ovocí, vanilke, káve a korení. Silné víno s jemnými tanínmi, typický kabernet z oblasti Mendoza. Vhodné ku konzumácii aj na skladovanie do 5 rokov. Doporučená dekantácia min. 15 minút pred podávaním. Doporučená teplota 16-18 C.
Boli to práve krásne argentínske vína, ktoré pritiahli skúseného vinára Aurelia Montesa do Mendozy. Po dôkladnom výbere sa rozhodol pre hrozno výnimočnej kvality z oblasti Mendoza okolie Maipú, Cruz de Piedra, Ugarteche, Agrelo a údolia rieky Uco.
Pre výrobu vín Kaiken rozhodol používať odrody, ktoré najviac vystihujú charakter Argentíny – Malbec a Cabernet Sauvignon. V prvom produkčnom roku /2002/ boli dosiahnuté skvelé výsledky v kategórií vín Kaiken Reserva.
O rok neskôr boli na trh uvedené vína kategórie Kaiken Ultra v obidvoch odrodách, Malbec aj Cabernet Sauvignon.