Malbec ktorého 80% dozrievalo vo francúzskych dubových sudoch po dobu 12 mesiacov.
Má purpurovú, takmer modrú farbu a silnú vôňu čučoriedok, ríbezlí, fialiek a kávy.
V chuti sa prejavujú tóny toastu a vanilky a perfektná harmónia alkoholu a kyseliniek, daná jedinečnou polohou vinárskej oblasti Mendoza 1000m nad morom na úpätí pohoria Andy.
Víno vhodné k okamžitej konzumácii, ako aj ku skladovaniu až na 10 rokov.
Doporučená dekantácia 30- 45 min. pred podávaním.
Malbec ktorého 80% dozrievalo vo francúzskych dubových sudoch po dobu 12 mesiacov.
Má purpurovú, takmer modrú farbu a silnú vôňu čučoriedok, ríbezlí, fialiek a kávy.
V chuti sa prejavujú tóny toastu a vanilky a perfektná harmónia alkoholu a kyseliniek, daná jedinečnou polohou vinárskej oblasti Mendoza 1000m nad morom na úpätí pohoria Andy.
Víno vhodné k okamžitej konzumácii, ako aj ku skladovaniu až na 10 rokov.
Doporučená dekantácia 30- 45 min. pred podávaním.
Boli to práve krásne argentínske vína, ktoré pritiahli skúseného vinára Aurelia Montesa do Mendozy. Po dôkladnom výbere sa rozhodol pre hrozno výnimočnej kvality z oblasti Mendoza okolie Maipú, Cruz de Piedra, Ugarteche, Agrelo a údolia rieky Uco.
Pre výrobu vín Kaiken rozhodol používať odrody, ktoré najviac vystihujú charakter Argentíny – Malbec a Cabernet Sauvignon. V prvom produkčnom roku /2002/ boli dosiahnuté skvelé výsledky v kategórií vín Kaiken Reserva.
O rok neskôr boli na trh uvedené vína kategórie Kaiken Ultra v obidvoch odrodách, Malbec aj Cabernet Sauvignon.