Mladistvé víno s tmavou, rubínovou farbou s fialovými odleskami. Vo vôni sa objaví typická čerešňová a višňová aróma. V ústach je víno príjemne hodvábne, jemné a šarmantné a pripravené na okamžité vychutnanie. Príjemný jemný Zweigelt, typický predstaviteľ regiónu. Hrozno bolo ručne zberané a odstopkované. Fermentácia trvala 6-8 dní v špeciálnych nerezových tankoch. Víno dozrievalo v ideálnych podmienkach v 700 ročnej pivnici pri teplote 11˚C.Ideálny spoločník ku divine a opernej zverine. Teplota podávania 16-18˚C.
Mladistvé víno s tmavou, rubínovou farbou s fialovými odleskami. Vo vôni sa objaví typická čerešňová a višňová aróma. V ústach je víno príjemne hodvábne, jemné a šarmantné a pripravené na okamžité vychutnanie. Príjemný jemný Zweigelt, typický predstaviteľ regiónu. Hrozno bolo ručne zberané a odstopkované. Fermentácia trvala 6-8 dní v špeciálnych nerezových tankoch. Víno dozrievalo v ideálnych podmienkach v 700 ročnej pivnici pri teplote 11˚C.Ideálny spoločník ku divine a opernej zverine. Teplota podávania 16-18˚C.
Jurtschitsch vinárstvo – Sonnhof, sa nachádza na 69 hektároch špičkových vinohradoch v okolí mestečka Langenlois.
Ku najviac ceneným vinohradom patria Zöbinger Heiligenstein, Loiserberg, Schenkenbichl, Käferberg, Lamm, Dechant a Tanzer. Skutočnosť, že rodinní príslušníci z troch generácií sa aktívne zaoberali vinárstvom, ukazuje v súčasnosti na pevnú spoluprácu rodiny, ktorej budúcnosť je orientovaná na produkciu špičkových mokov uznávaných nielen v Rakúsku, ale i medzinárodne.
Osobitným aspektom podnikania rodiny Jurtschitsch je, že nemusia myslieť na ročné príjmy, ale skôr na generácie. To platí o to viac pri výrobe vín, pretože kvalita, bude závisieť aj na tom, ako blízko k prírode, alebo v akej blízkosti prírodného ekosystému sú vinice. Ozrkadľujú diverzitu pôdy, mikroklímy a taktiež expozíciu tohto regiónu.