Grüner Veltliner Wienviertel DAC Zull weingut vinárstvo

Dostupnosť :
Na sklade
Výrobca:
Zull weingut
--
--
Alkohol:
12% obj.

Grüner Veltliner - Veltlín zelený je typické regionálne víno svetlej zelenkavožltej farby a pikantnej chuti. Toto víno zodpovedá zákonným požiadavkám na kvalitu a tiež podlieha prísnej kontrole.

Vo vôni nachádzame stopy bylinkovej zmesi s čerstvým ovocím, ktoré je podporované najmä prítomnosťou hrušky. Chuť je pikantná, na podnebí dokazuje prítomnosť hrušky. Jemné štavnaté, zemité víno sa najlepšie dopĺňa so šparglou, kuracím mäsom.

14,90 €

Zdieľať produkt

Popis produktu

Grüner Veltliner - Veltlín zelený je typické regionálne víno svetlej zelenkavožltej farby a pikantnej chuti. Toto víno zodpovedá zákonným požiadavkám na kvalitu a tiež podlieha prísnej kontrole.

Vo vôni nachádzame stopy bylinkovej zmesi s čerstvým ovocím, ktoré je podporované najmä prítomnosťou hrušky. Chuť je pikantná, na podnebí dokazuje prítomnosť hrušky. Jemné štavnaté, zemité víno sa najlepšie dopĺňa so šparglou, kuracím mäsom.




Výrobca: Zull weingut

Zull weingut

ZULL vinárstvo weingut - Príroda je hlavným faktorom ovplyvňujúcim charakter vína v okolí mestečka Schrattenthal v severnej oblasti Weinviertel.

Skladá sa z úrodnej sprašovej pôdy s dobrým odtokom vôd, ktorá obsahuje minerály a látky prospešné pre pestovanie odrôd ako Grüner Veltliner, Riesling a Zweigelt.

Horúce letné dni a chladné noci počas dozrievania dodávajú vínu nezameniteľný charakter a harmonické štruktúry, odrážajúce vlastnosti typické pre tento región. Hrozno je zberané ručne, s láskyplnou starostlivosťou, pričom sa kladie dôraz na zber a následný prenos bez akéhokoľvek poškodenia či porušenia bobúľ.

 

Zull weingut

Zull weingut

ZULL vinárstvo weingut - Príroda je hlavným faktorom ovplyvňujúcim charakter vína v okolí mestečka Schrattenthal v severnej oblasti Weinviertel.

Skladá sa z úrodnej sprašovej pôdy s dobrým odtokom vôd, ktorá obsahuje minerály a látky prospešné pre pestovanie odrôd ako Grüner Veltliner, Riesling a Zweigelt.

Horúce letné dni a chladné noci počas dozrievania dodávajú vínu nezameniteľný charakter a harmonické štruktúry, odrážajúce vlastnosti typické pre tento región. Hrozno je zberané ručne, s láskyplnou starostlivosťou, pričom sa kladie dôraz na zber a následný prenos bez akéhokoľvek poškodenia či porušenia bobúľ.