Frankovka Modrá - Jagnet- Karpatská Perla - Krásne rubínovo červené vínos nádherným fialovým zábleskom. V príjemnom ovocnom bukete nájdenme vôňu čerešní, drobného bobuľového ovocia a sliviek.
Ovocná a korenistá chuť s tónmi kôstkoviny a horkej čokolády ktorej dopomohlo aj ročné vyzrievanie v dubových sudoch.
Doporučujeme podávať víno vychladené na teplotu 16 - 19 stupňov. Výborne sprája každodenné jedlo ako pečené mäso , pizzu a hodia s ak nemu vyzrievané biele syry.
Frankovka Modrá - Jagnet- Karpatská Perla - Krásne rubínovo červené vínos nádherným fialovým zábleskom. V príjemnom ovocnom bukete nájdenme vôňu čerešní, drobného bobuľového ovocia a sliviek.
Ovocná a korenistá chuť s tónmi kôstkoviny a horkej čokolády ktorej dopomohlo aj ročné vyzrievanie v dubových sudoch.
Doporučujeme podávať víno vychladené na teplotu 16 - 19 stupňov. Výborne sprája každodenné jedlo ako pečené mäso , pizzu a hodia s ak nemu vyzrievané biele syry.