Podávanie:
Je mimoriadne vhodným partnerom
poľovníckych špecialít ako jelení guláš, steaky, tatarák z červeného
masa a sladkých omáčok. Odporúčaná teplota na podávanie je 16-18°C.
Ocenenia:
Muvina 2014 - zlatá medaila
Víno má typickú tmavorubínovú farbu. V jeho ovocnej vôni objavíte čiernu ríbezľu, čerešňu, černicu, morušu a jemný tón struku vanilky. Chuť je príjemne zamatová, sladko-korenistá. Víno predstavuje nevšedný zážitok z dokonalej harmónie vône a chuti, ktorú si umocnilo vyzrievaním vo francúzskych barikových sudoch po dobu 12 mesiacov.
Podávanie:
Je mimoriadne vhodným partnerom
poľovníckych špecialít ako jelení guláš, steaky, tatarák z červeného
masa a sladkých omáčok. Odporúčaná teplota na podávanie je 16-18°C.
Ocenenia:
Muvina 2014 - zlatá medaila