VYPREDANÉ - Campofiorin je jedinečné a špeciálne víno vyrobené technológiou dvojitej fermentácie spoločnosti Masi. Červené víno je vyrobené z lokálnych veronských odrôd (70% Corvina, 25% Rondinella, 5%Molinara).
Bolo vinifikované čerstvo po zbere a následne prekvasené s malým percentom polo vysušeného hrozna z rovnakých odrôd. Vzniklo víno so symbiózou dvoch unikátnych technológií charakteristickými pre oblasť Verony a vinárstva Masi, s potenciálom zrenia 10 – 15 rokov. Campofiorin je registrovanou ochrannou značkou spoločnosti Masi.
Tmavočervená až rubínová farba s veľkou viskozitou a purpurovým okrajom. Vôňa obsahuje kombináciu čerešňových tónov a príjemného korenia. Pre svoje výrazné taníny a širokú paletu chutí (čerešne, zrelé ovocie, vanilka, čierne ríbezle) je veľmi obľúbené u someliérov na celom svete. Odporúčame teplotu 18°C pri konzumácii.
VYPREDANÉ - Campofiorin je jedinečné a špeciálne víno vyrobené technológiou dvojitej fermentácie spoločnosti Masi. Červené víno je vyrobené z lokálnych veronských odrôd (70% Corvina, 25% Rondinella, 5%Molinara).
Bolo vinifikované čerstvo po zbere a následne prekvasené s malým percentom polo vysušeného hrozna z rovnakých odrôd. Vzniklo víno so symbiózou dvoch unikátnych technológií charakteristickými pre oblasť Verony a vinárstva Masi, s potenciálom zrenia 10 – 15 rokov. Campofiorin je registrovanou ochrannou značkou spoločnosti Masi.
Tmavočervená až rubínová farba s veľkou viskozitou a purpurovým okrajom. Vôňa obsahuje kombináciu čerešňových tónov a príjemného korenia. Pre svoje výrazné taníny a širokú paletu chutí (čerešne, zrelé ovocie, vanilka, čierne ríbezle) je veľmi obľúbené u someliérov na celom svete. Odporúčame teplotu 18°C pri konzumácii.