VYPREDANÉ - Amarone "Costasera " Classico MASI Agricola, Valpolicella - Svahy obrátené čelom k západu slnka sú najlepšie v oblasti Valpolicella Classico na produkciu vysokokvalitného Amarone. Tu, kde deň je dlhší, vinice hľadiace na jazero - Lago di Garda využívajú výhodu odrazu svetla a jeho miernej klímy.
Amarone je unikátne víno vďaka svojmu pôvodu, starodávnych odrôd hrozna a metódy produkcie ( vinifikácia z hrozna, ktoré bolo počas 3 – 4 mesiacov polovysušované na bambusových roštoch).
Castasera Amarone vyjadruje prostú majetnosť a komplexnosť. Rubínovo červená farba s fialovým nádychom na okrajoch. Silný buket vypáleného ovocia, sliviek a čerešní.
Jemné triesloviny s impozantnou štruktúrou a dobrou úrovňou obsahu alkoholu dodávajú Amarone dlhú dochuť. Je to víno určené na záver dobrej večere a k syrom. Má potenciál zrenia vo fľaši 30 – 35 rokov a odporúčaná teplota pri konzumácii je 20 °C.
VYPREDANÉ - Amarone "Costasera " Classico MASI Agricola, Valpolicella - Svahy obrátené čelom k západu slnka sú najlepšie v oblasti Valpolicella Classico na produkciu vysokokvalitného Amarone. Tu, kde deň je dlhší, vinice hľadiace na jazero - Lago di Garda využívajú výhodu odrazu svetla a jeho miernej klímy.
Amarone je unikátne víno vďaka svojmu pôvodu, starodávnych odrôd hrozna a metódy produkcie ( vinifikácia z hrozna, ktoré bolo počas 3 – 4 mesiacov polovysušované na bambusových roštoch).
Castasera Amarone vyjadruje prostú majetnosť a komplexnosť. Rubínovo červená farba s fialovým nádychom na okrajoch. Silný buket vypáleného ovocia, sliviek a čerešní.
Jemné triesloviny s impozantnou štruktúrou a dobrou úrovňou obsahu alkoholu dodávajú Amarone dlhú dochuť. Je to víno určené na záver dobrej večere a k syrom. Má potenciál zrenia vo fľaši 30 – 35 rokov a odporúčaná teplota pri konzumácii je 20 °C.