Víno žltozelenej farby, s bohatou vôňou ovocno-rastlinných tónov, najmä zrelých egrešov a zelenej broskyne.
Víno s výrazným chuťovým vnemom, s dominujúcou chuťou vinohradníckej broskyne, s vábivými kyselinami a vyrovnanou, jemne korenistou dochuťou.
Víno odporúčame podávať pri teplote 10-12 °C k morským špecialitám aj sladkovodným rybám, najlepšie ku grilovanému halibutovi so špargľou na masle, ďalej k úpravám hovädzieho mäsa, najlepšie však k teľaciemu kolenu v paradajkovej omáčke, k chuťovo výraznejším šalátom a syrovým špecialitám, najmä z kozieho syra.
Víno žltozelenej farby, s bohatou vôňou ovocno-rastlinných tónov, najmä zrelých egrešov a zelenej broskyne.
Víno s výrazným chuťovým vnemom, s dominujúcou chuťou vinohradníckej broskyne, s vábivými kyselinami a vyrovnanou, jemne korenistou dochuťou.
Víno odporúčame podávať pri teplote 10-12 °C k morským špecialitám aj sladkovodným rybám, najlepšie ku grilovanému halibutovi so špargľou na masle, ďalej k úpravám hovädzieho mäsa, najlepšie však k teľaciemu kolenu v paradajkovej omáčke, k chuťovo výraznejším šalátom a syrovým špecialitám, najmä z kozieho syra.