Víno vyrobené kryomaceráciou. Kryomacerácia je proces nakvášania rmutu pri výrobe vína, ktorý prebieha pri nízkych teplotách. Cieľom je zachovanie a zvýraznenie aromatického profilu vína.
Víno žltozelenej farby, s výraznou ovocnou vôňou grapefruitu a zelených jabĺk, podfarbenou jemnými kvetinovými a minerálno-zemitými tónmi a pôsobivou medovou korenistosťou. Chuť vína je výrazná, ovocne plná, so šťavnatými kyselinami a ovocne nasladlou dochuťou.
Víno odporúčame podávať pri teplote 11 – 12°C k teplým úpravám zubáča alebo morského vlka a výraznejšie dochuteným úpravám bravčového,
Víno vyrobené kryomaceráciou. Kryomacerácia je proces nakvášania rmutu pri výrobe vína, ktorý prebieha pri nízkych teplotách. Cieľom je zachovanie a zvýraznenie aromatického profilu vína.
Víno žltozelenej farby, s výraznou ovocnou vôňou grapefruitu a zelených jabĺk, podfarbenou jemnými kvetinovými a minerálno-zemitými tónmi a pôsobivou medovou korenistosťou. Chuť vína je výrazná, ovocne plná, so šťavnatými kyselinami a ovocne nasladlou dochuťou.
Víno odporúčame podávať pri teplote 11 – 12°C k teplým úpravám zubáča alebo morského vlka a výraznejšie dochuteným úpravám bravčového,