Víno zelenožltej farby. Intenzívna a výrazná vôňa dozrievajúcich egrešov a bielych ríbezlí je doplnená o šťavnaté a pevné kyseliny.
Podávanie: Odporúčaná teplota podávania je 10-11 °C. Vhodné kombinovať s darmi mora a rôznym úpravám rýb.
Ocenenia:
Výstava vín Šenkvice 2016 - strieborná medaila
Národný salón vín SR 2016
Víno zelenožltej farby. Intenzívna a výrazná vôňa dozrievajúcich egrešov a bielych ríbezlí je doplnená o šťavnaté a pevné kyseliny.
Podávanie: Odporúčaná teplota podávania je 10-11 °C. Vhodné kombinovať s darmi mora a rôznym úpravám rýb.
Ocenenia:
Výstava vín Šenkvice 2016 - strieborná medaila
Národný salón vín SR 2016