Zber v “Les Bessards” prebieha ručne a pod prísnou kontrolou. Po nakvášaní v cementových nádobách pri zníženej teplote, hrozno maceruje pri kontrolovanej teplote po dobu približne 20 dní. Po stáčaní a následnom prelisovaní prebehne malolaktická fermentácia.
Víno zreje od 14 – 16 mesiacov v 1 až 3 ročných dubových barikových sudoch. Výsledné víno má tmavo červený odlesk. Už vo vôni upozorní na svoju výnimočnosť ľahkou arómou po černiciach, fialkách, čiernych olivách s náznakom dymu. Víno ukazuje koncentráciu ovocných chutí s pevnou tanínovou štruktúrou a veľmi dobrou vyváženosťou.
Vhodne sa dopĺňa s hovädzím mäsom, zverinou a tiež s pikantnejším sauté. Odporúčame ho otvoriť 1 – 3 hodiny pred podávaním, pri teplote 16 až 18 ˚C
Zber v “Les Bessards” prebieha ručne a pod prísnou kontrolou. Po nakvášaní v cementových nádobách pri zníženej teplote, hrozno maceruje pri kontrolovanej teplote po dobu približne 20 dní. Po stáčaní a následnom prelisovaní prebehne malolaktická fermentácia.
Víno zreje od 14 – 16 mesiacov v 1 až 3 ročných dubových barikových sudoch. Výsledné víno má tmavo červený odlesk. Už vo vôni upozorní na svoju výnimočnosť ľahkou arómou po černiciach, fialkách, čiernych olivách s náznakom dymu. Víno ukazuje koncentráciu ovocných chutí s pevnou tanínovou štruktúrou a veľmi dobrou vyváženosťou.
Vhodne sa dopĺňa s hovädzím mäsom, zverinou a tiež s pikantnejším sauté. Odporúčame ho otvoriť 1 – 3 hodiny pred podávaním, pri teplote 16 až 18 ˚C