VYPREDANÉ - Meno vína Kabir je odvodené od arabského výrazu „veľký“, pretože toto víno je produkované v tieni impozantného ben ryé a pretože extrémne delikátne moscato znova a znova okúzľuje a prekvapuje.
Moscato d´alessandria je známa extrémne malými kríčkami typickými pre pantelleriu so svojou vulkanickou pôdou. Hrozno sa zberá v prvej dekáde septembra, keď je úplne dozreté.
Po jemnom vylisovaní fermentuje v nerezových tankoch s kontrolovanou teplotou. Najmenej 2 mesiace dozrieva vo fľašiach. Kabir ponúka čistý a vyvážený buket s tónmi po melónoch, ružiach, pomarančovej kôry a medu. Mierna sladkosť, čerstvosť s lahodnou chuťou pri nízkom obsahu alkoholu. Perfektne sa hodí k syrom, dužinatému ovociu, dezertom s citrónovou kôrou, ovocným šalátom, údeným rybám a koziemu syru. Podávame v malých pohároch s tulipánovým tvarom pri teplote 12°
VYPREDANÉ - Meno vína Kabir je odvodené od arabského výrazu „veľký“, pretože toto víno je produkované v tieni impozantného ben ryé a pretože extrémne delikátne moscato znova a znova okúzľuje a prekvapuje.
Moscato d´alessandria je známa extrémne malými kríčkami typickými pre pantelleriu so svojou vulkanickou pôdou. Hrozno sa zberá v prvej dekáde septembra, keď je úplne dozreté.
Po jemnom vylisovaní fermentuje v nerezových tankoch s kontrolovanou teplotou. Najmenej 2 mesiace dozrieva vo fľašiach. Kabir ponúka čistý a vyvážený buket s tónmi po melónoch, ružiach, pomarančovej kôry a medu. Mierna sladkosť, čerstvosť s lahodnou chuťou pri nízkom obsahu alkoholu. Perfektne sa hodí k syrom, dužinatému ovociu, dezertom s citrónovou kôrou, ovocným šalátom, údeným rybám a koziemu syru. Podávame v malých pohároch s tulipánovým tvarom pri teplote 12°