VYPREDANÉ - Názov vína Mille e una Notte alebo "Tisíc a jedna noc" a nebo posiate hviezdami sľubujú veľmi silné zážitky. Skoro 100% odrody Nero d´Avola sa zberá v septembri a dozrieva podľa potreby 12 až 14 mesiacov v nových francúzskych barikových sudoch.
Nasleduje minimálne 12 mesiacov dorzievania vo fľašiach. Je to luxusná varianta Nero ´d Avola s úplnou rubínovo-červenou farbou. Okúzľujúci buket upúta zrelou a sladkou vôňou s náznakmi balzamika, tabaku a kvetín. Je to víno s veľkou štruktúrou a mimoriadnym charakterom.
V kombinácii s jedlom sa hodí hlavne k pečeným červeným mäsám, ťažším bylinkovým omáčkam, excelentná kombinácia je pečená jahňacina. Ideálna teplota podávania je medzi 16-18˚C.
Odporúčame víno otvoriť aspoň 2 hodiny pred konzumáciou a podávať do veľkých kalichov. Pri konzumácii po otvorení je dobré víno dekantovať.
VYPREDANÉ - Názov vína Mille e una Notte alebo "Tisíc a jedna noc" a nebo posiate hviezdami sľubujú veľmi silné zážitky. Skoro 100% odrody Nero d´Avola sa zberá v septembri a dozrieva podľa potreby 12 až 14 mesiacov v nových francúzskych barikových sudoch.
Nasleduje minimálne 12 mesiacov dorzievania vo fľašiach. Je to luxusná varianta Nero ´d Avola s úplnou rubínovo-červenou farbou. Okúzľujúci buket upúta zrelou a sladkou vôňou s náznakmi balzamika, tabaku a kvetín. Je to víno s veľkou štruktúrou a mimoriadnym charakterom.
V kombinácii s jedlom sa hodí hlavne k pečeným červeným mäsám, ťažším bylinkovým omáčkam, excelentná kombinácia je pečená jahňacina. Ideálna teplota podávania je medzi 16-18˚C.
Odporúčame víno otvoriť aspoň 2 hodiny pred konzumáciou a podávať do veľkých kalichov. Pri konzumácii po otvorení je dobré víno dekantovať.