Toto nádherné 100% Nebbiolo sa po zbere 5 až 7 dní maceruje v tepelne riadených rotačných fermentoroch pri teplote okolo 25 °C.
Po odčerpaní sa dekarbonizuje do nádrži z nehrdzavejúcej ocele a zrážajú sa usadeniny. Tu taktiež prebieha malolaktická fermentácia.
Vyzrievanie prebieha v použitých malých francúzskych dubových sudoch, kde víno zostáva 24 mesiacov. Následne sa kupážje nádržiach kde yosáva ďalších 6 mesiacov po ktorých víno vyzrieva takmer 12 mesiacov vo fľašiach.
Toto nádherné 100% Nebbiolo sa po zbere 5 až 7 dní maceruje v tepelne riadených rotačných fermentoroch pri teplote okolo 25 °C.
Po odčerpaní sa dekarbonizuje do nádrži z nehrdzavejúcej ocele a zrážajú sa usadeniny. Tu taktiež prebieha malolaktická fermentácia.
Vyzrievanie prebieha v použitých malých francúzskych dubových sudoch, kde víno zostáva 24 mesiacov. Následne sa kupážje nádržiach kde yosáva ďalších 6 mesiacov po ktorých víno vyzrieva takmer 12 mesiacov vo fľašiach.