Na intenzívnej charakteristickej chuti po egrešoch a ríbezliach sa podpisuje jemne suchšia pôda ako aj o trochu chladnejšie podnebie v kombinácii s dlhou dobou pomalého dozrievania.
Pre zachovanie komplexnej vôni a chuti bolo hrozno pozorne monitorované počas celej fázy dozrievania a zberané v chladných večeroch. Odporúčame piť mladé v období nasledujúcich dvoch rokov.
Perfektnou kombináciou sú čerstvé morské ryby, jedlá z morskými plodmi a mušle svätého Jakuba. Odporúčaná teplota pri servírovaní je 12°C.
Na intenzívnej charakteristickej chuti po egrešoch a ríbezliach sa podpisuje jemne suchšia pôda ako aj o trochu chladnejšie podnebie v kombinácii s dlhou dobou pomalého dozrievania.
Pre zachovanie komplexnej vôni a chuti bolo hrozno pozorne monitorované počas celej fázy dozrievania a zberané v chladných večeroch. Odporúčame piť mladé v období nasledujúcich dvoch rokov.
Perfektnou kombináciou sú čerstvé morské ryby, jedlá z morskými plodmi a mušle svätého Jakuba. Odporúčaná teplota pri servírovaní je 12°C.