Grillo - Ľahké príjemné suché biele víno pre každú príležitosť. Pri vinifikácii tohto vína začíname výberom hrozna, po ktorom nasleduje jemné lisovanie, statické vyčírenie muštov a spontánne kvasenie v oceli pri kontrolovanej teplote.
Ďalšia fáza prebieha v oceľových nádržiach, kde víno zreje na kaloch na kaloch po dobu 3 mesiacov, po ktorých nasleduje kupážovanie a vyzrievanie vo fľašiach po dobu 2 mesiacov
Grillo - Ľahké príjemné suché biele víno pre každú príležitosť. Pri vinifikácii tohto vína začíname výberom hrozna, po ktorom nasleduje jemné lisovanie, statické vyčírenie muštov a spontánne kvasenie v oceli pri kontrolovanej teplote.
Ďalšia fáza prebieha v oceľových nádržiach, kde víno zreje na kaloch na kaloch po dobu 3 mesiacov, po ktorých nasleduje kupážovanie a vyzrievanie vo fľašiach po dobu 2 mesiacov