Súprava príborov 24 dielna obsahuje: : 6 x lyžica stolová (193mm), 6 x vidlička stolová (193mm), 6 x nôž stolový (230mm), 6 x lyžička na kávu (139mm).
Starostlivosť o príbor:
Aby si príbory zachovali svoj pôvodný vzhľad, dodržiavajte nasledovné zásady aj v prípade ak používate umývačku riadu : po použití príbory opláchnite, aby ste z nich odstránili zvyšky jedla, aj keď ich plánujete umyť až neskôr, príbory vkladajte v umývačke riadu do určeného košíka ostrím noža smerom nahor, náberkou ostatných dielov tiež smerom nahor, príbor musí byť pri umývaní v umývačke riadu vždy vo zvislej polohe, aby zvyšky vody po opláchnutí dokázali stiecť, zvoľte kratší cyklus umývania.
Prípadne príbory po ukončení cyklu osušte ručne, zabránite tak hrdzavým škvrnkám, ktoré vznikajú zo zbytkov jedla alebo umývacieho prostriedku, keď príbory ostanú príliš dlho v horúcom a vlhkom prostredí umývačky riadu, môže taktiež dôjsť k ich korodovaniu. Majte na pamäti, že predpokladom toho, aby príbor nekorodoval je to, že mu umožníte na povrchu vytvoriť tzv. „pasivačnú vrstvu“.
Toto zabezpečíte dodržaním vyššie uvedených zásad a budete sa dlhodobo tešiť z pekného príboru.
Súprava príborov 24 dielna obsahuje: : 6 x lyžica stolová (193mm), 6 x vidlička stolová (193mm), 6 x nôž stolový (230mm), 6 x lyžička na kávu (139mm).
Starostlivosť o príbor:
Aby si príbory zachovali svoj pôvodný vzhľad, dodržiavajte nasledovné zásady aj v prípade ak používate umývačku riadu : po použití príbory opláchnite, aby ste z nich odstránili zvyšky jedla, aj keď ich plánujete umyť až neskôr, príbory vkladajte v umývačke riadu do určeného košíka ostrím noža smerom nahor, náberkou ostatných dielov tiež smerom nahor, príbor musí byť pri umývaní v umývačke riadu vždy vo zvislej polohe, aby zvyšky vody po opláchnutí dokázali stiecť, zvoľte kratší cyklus umývania.
Prípadne príbory po ukončení cyklu osušte ručne, zabránite tak hrdzavým škvrnkám, ktoré vznikajú zo zbytkov jedla alebo umývacieho prostriedku, keď príbory ostanú príliš dlho v horúcom a vlhkom prostredí umývačky riadu, môže taktiež dôjsť k ich korodovaniu. Majte na pamäti, že predpokladom toho, aby príbor nekorodoval je to, že mu umožníte na povrchu vytvoriť tzv. „pasivačnú vrstvu“.
Toto zabezpečíte dodržaním vyššie uvedených zásad a budete sa dlhodobo tešiť z pekného príboru.