Od roku 1353 rodina Serego Alighieri, potomkovia básnika Danteho, kultivuje s vášňou svoju pôdu v oblasti Valpolicella v Benátsku. Balzamiková pochutina je vyrobená podľa starého rodinného receptu, varením muštu z polo-vysušených hroznových bobúľ v kombinácii s tradičným, silným ročníkovým octom.
Tmavá farba a stredná viskozita v dôsledku použitia muštu z polovysušených hrozienok, dopĺňa intenzívna aróma hroznových šupiek, sušeného hrozna a karamelu. Dobre vyvážená sladko-kyslá chuť v kombinácii s vôňou dreveného sudu dotvára jedinečný zážitok. Chute a vône sa stávajú komplexnejšie s postupujúcou dobou starnutia (asi 3 roky). objem 0,25 L
Od roku 1353 rodina Serego Alighieri, potomkovia básnika Danteho, kultivuje s vášňou svoju pôdu v oblasti Valpolicella v Benátsku. Balzamiková pochutina je vyrobená podľa starého rodinného receptu, varením muštu z polo-vysušených hroznových bobúľ v kombinácii s tradičným, silným ročníkovým octom.
Tmavá farba a stredná viskozita v dôsledku použitia muštu z polovysušených hrozienok, dopĺňa intenzívna aróma hroznových šupiek, sušeného hrozna a karamelu. Dobre vyvážená sladko-kyslá chuť v kombinácii s vôňou dreveného sudu dotvára jedinečný zážitok. Chute a vône sa stávajú komplexnejšie s postupujúcou dobou starnutia (asi 3 roky). objem 0,25 L