Väčšina kávy v Indii sa pestuje na plantážach v nadmorskej výške 600 až 1800 metrov nad morom. Najkvalitnejšie kávy sa z krajiny vyvážajú, kým ostatná káva sa na stále stúpajúcu domácu spotrebu dováža.
v Indii bol zavedený postup zvaný monsooning. Yraná sa ukladajú v otvorených skladoch, kde sú vystavené monzúnom - silnému vetru po dobu niekoľkých týždňov. India Malabar má mäkkú plnú chuť, bez kyslosti a výraznú arómu.
Vhodná pre prípravu: Espresso, Mokka, Filter - ľahká
Väčšina kávy v Indii sa pestuje na plantážach v nadmorskej výške 600 až 1800 metrov nad morom. Najkvalitnejšie kávy sa z krajiny vyvážajú, kým ostatná káva sa na stále stúpajúcu domácu spotrebu dováža.
v Indii bol zavedený postup zvaný monsooning. Yraná sa ukladajú v otvorených skladoch, kde sú vystavené monzúnom - silnému vetru po dobu niekoľkých týždňov. India Malabar má mäkkú plnú chuť, bez kyslosti a výraznú arómu.
Vhodná pre prípravu: Espresso, Mokka, Filter - ľahká