Frescobaldi Chianti Rúfina Riserva - Považuje sa za jedno z najlepších Chianti z oblasti Rúfina. Víno má plnú temnú farbu, vôňa sa nesie po zrelom bobuľovom ovocí, čiernych vyzretých čerešniach a jemnej vanilke. V chuti je dobre vyvážené a mužné.
Hrozno sa nachádza vo vinohradoch v nadmorskej výške 250 až 500 metrov nad morom. Rozloha vinohradov je 205 ha. Víno je jedným z vín vyrobených v historickom zámku Nipozzano. Tieto vína vždy zachovávajú blízky vzťah s hradom Nipozzano a jeho terroir-u.
Pre odrodu Sangiovese, z ktorej sa Nipozzano Riserva vyrába, sú tu vynikajúce mikroklimatické podmienky. Po jemnom lisovaní a takmer trojtýždňovej macerácii, víno zreje dva roky v barikových sudoch a následne ešte šesť mesiacov vo fľaši.
Má plnú temnú farbu, plnú vôňu po zrelom bobuľovom ovocí, čiernych čerešniach a vanilke. V chuti je plné, dobre vyvážené a mužné. Jedno z najlepších Chianti z oblasti Rúfina. Vynikajúce ku grilovanému mäsu, divine a zrejúcim syrom. Odporúčaná teplota pri konzumácii 16 až 18 °C.
Frescobaldi Chianti Rúfina Riserva - Považuje sa za jedno z najlepších Chianti z oblasti Rúfina. Víno má plnú temnú farbu, vôňa sa nesie po zrelom bobuľovom ovocí, čiernych vyzretých čerešniach a jemnej vanilke. V chuti je dobre vyvážené a mužné.
Hrozno sa nachádza vo vinohradoch v nadmorskej výške 250 až 500 metrov nad morom. Rozloha vinohradov je 205 ha. Víno je jedným z vín vyrobených v historickom zámku Nipozzano. Tieto vína vždy zachovávajú blízky vzťah s hradom Nipozzano a jeho terroir-u.
Pre odrodu Sangiovese, z ktorej sa Nipozzano Riserva vyrába, sú tu vynikajúce mikroklimatické podmienky. Po jemnom lisovaní a takmer trojtýždňovej macerácii, víno zreje dva roky v barikových sudoch a následne ešte šesť mesiacov vo fľaši.
Má plnú temnú farbu, plnú vôňu po zrelom bobuľovom ovocí, čiernych čerešniach a vanilke. V chuti je plné, dobre vyvážené a mužné. Jedno z najlepších Chianti z oblasti Rúfina. Vynikajúce ku grilovanému mäsu, divine a zrejúcim syrom. Odporúčaná teplota pri konzumácii 16 až 18 °C.